Beograd na vodi: Završavaju se radovi, prisustvuje Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra ceremoniji obeležavanja završetka radova na konstrukciji Kule Beograd.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 30.06.2021.

14:57

Beograd na vodi: Završavaju se radovi, prisustvuje Vučić
Foto: Printskrin, Instagram/buducnostsrbijeav

To je danas saopštila Služba za saradnju sa medijima Predsednika Republike.

Ceremonija će, kako se navodi, početi u 11. sati.

Podsetimo, predsednik je prošlog meseca posetio gradilište Beograda na vodi, kada je saopštio da se na njemu nalazi rekordan broj radnika.

"Najviša zgrada u ovom delu Evrope, novi simbol Srbije"

Sutrašnjem obilasku takođe će prisustvovati ministar finansija Siniša Mali i Mohamed Alabar, predsednik kompanije Igl Hils (Eagle Hills).

"Mali predah uz sladoled": Vučić i Mali u šetnji Beogradom na vodi

"Kula Beograd će biti najviša zgrada u ovom delu Evrope, visine 168 metara, a sutra se vidimo na poslednjem, 42. spratu, sa kog se pruža neverovatan pogled na naš Beograd! Kula će biti novi simbol ne samo prestonice, već i cele Srbije!", napisao je Mali u objavi na Instagram profilu.
Najskuplji kvadrati

Najskuplji stan u novogradnji prodat u prvom kvartalu godine koštao je 1,47 miliona evra i nalazi se upravo u Beogradu na vodi, pokazao je nedavno Autoritativni izveštaj za tržište nepokretnosti koji je objavio Republički geodetski zavod (RGZ).

Takođe, prvih devet najskupljih stanova u Srbiji bilo je u Beogradu na vodi, gde je bio i najskuplji kvadratni metar od 9.677 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: