BIG Shopping Centers Srbija kupio još dva projekta u našoj zemlji FOTO

Kompanija BIG Shopping centers potpisala je ugovor o kupovini još dva projekta u Srbiji - Plaza Kragujevac i Kruševac šoping park.

Izvor: B92
Podeli
Šoping park u Kruševcu; Foto: Promo
Šoping park u Kruševcu; Foto: Promo

Plaza Kragujevac prostire se na površini od 22.700 kvadratnih metara, sa 96 odsto popunjenih kapaciteta, dok Kruševac šoping park zauzima površinu od 8.700 kvadratnih metara sa 100 odsto popunjenih kapaciteta, kao i dodatno zemljište za buduće proširenje parka, navodi se u saopštenju kompanije.

Ukupna kupoprodajna vrednost iznosi 61 milion evra, sa godišnjim neto operativnim prihodom od 5,2 miliona evra.

Uskoro novi ritejl parkovi u Srbiji: Prodajni objekti otvaraju se u četiri grada

"BIG Grupa je danas vlasnik i operater četiri tržna centra u Vojvodini - BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo i BIG Zrenjanin i tri tržna centra u Beogradu – BIG Fashion tržni centar, BIG Fashion park i BIG Rakovica. Preuzimanjem najnovija dva projekta jačamo svoju mrežu u centralnoj Srbiji", izjavio je Robert Jahav (Robert Yahav), izvršni direktor BIG Shopping centers Srbija.

Kragujevački tržni centar; Foto: Promo
Kragujevački tržni centar; Foto: Promo

Kako je dodao, veruju u ekonomiju Srbije i rast zemlje, nastaviće širenje svoje mreže na jug i istok, kao i na region Balkana i Centralne i Istočne Evrope.

Evo kako izgleda najveći tržni centar regiona FOTO

BIG Grupa ima ukupno devet tržnih centara u Srbiji, kao i četiri projekta u kategorijama stambenog, poslovnog i logističkog prostora, zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 179 idi na stranu