"Ukoliko ima zloupotreba - odgovorni će odgovarati"

Predsednik Srbije Aleksndar Vučić izjavio je da će proveriti sve informacije u vezi sa gasovodom u Beloj Crkvi i davanjem novca sportskom klubu u toj opštini.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 16.06.2021.

14:55

Foto: Printskrin, Instagram/buducnostsrbijeav

Ukoliko se ustanovi da je bilo zloupotreba, onaj ko je odgovoran odgovaraće za to.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara koji je ukazao na to da su građani Srbije odvojili 987 miliona dinara za gasifikaciju u Beloj Crkvi, a da danas tamo ne postoji nijedan gasni priključak, dok je Promont, firma koja je dovela gas u Belu Crkvu napravila hotel na Fruškoj gori, kao i da je šest miliona dinara za par godina dato za sportski kolektiv koji nema nijednog člana u toj opštini.

Vučić najavio ukidanje poreza VIDEO

"Primarni gasovod je urađen, a plastika nije urađena, to ne bi trebalo da je veliki novac", kazao je Vučić i dodao da će u toku sutrašnjeg dana njegov kompletan odgovor biti na sajtu predsednika.

"Ako se utvrdi da su postojale ikakve zloupotrebe, onaj ko je to učinio odgovaraće", istakao je predsednik.

Pruga krajem februara; Vučić: Jedva čekam da sednem u brzi voz

Kada je reč o sportskom klubu, Vučić kaže da opštine i gradovi pomažu različite sportske klubove, kao i da šest miliona dinara za nekoliko godina nije veliki novac.

Vučić: Očekujemo ogroman skok, treći smo u Evropi po rastu VIDEO

"Ali ne sme da bude zloupotreba ukoliko je klub nepostojeći i to ćemo proveriiti", naveo je predsednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: