Ovo je luksuzni hotel u Priboju koji je danas otvorio predsednik Vučić FOTO

Nakon decenija čekanja Priboj konačno dobija novi hotel sa četiri zvezdice u samom centru grada.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 21.05.2021.

11:50

Ovo je luksuzni hotel u Priboju koji je danas otvorio predsednik Vučić FOTO
Foto: RINA

Simbolično nosi naziv po temperaturi vode u Pribojskoj banji koja je 36.6, a ona je nadaleko poznata kao izuzetno lečilište. Novi hotel u opštini na Limu danas je svečano otvorio i predsednik Aleksandar Vučić.

"Samo jedna od investicija koja je promenila izgled tog dela grada. Postavili smo sebi jedan visok cilj koji smo uspešno ostvarili i mogu da kažem i prevazišli neke hotelske standarde. U opremanje hotela uloženo je mnogo truda, energije i znanja, ovo je veoma značajan projekat i nadam se da smo ispunili očekivanja”, rekla je savetnica za hotelijerstvo Marija Miladinović.
Foto: RINA
Nakon renoviranja hotela Priboj će dobiti potpuno novi izgled i privući veliki broj gostiju iz zemlje i regiona, a renoviranje i finansiranje hotela pomogao je Goran Despić iz Priboja. Pored hotela, turističku ponudu ovog grada obogatiće i dodatni sadržaji, kako za odrasle, tako i za decu.
Foto: RINA
Nakon završetka hotel će imati 75 soba, dve sale kapaciteta do 150 i 350 mesta, restoran i bar sa bogatom gastronomskom ponudom. Imamo spa i velnes centar Terme 36.6 koji se nalazi u Pribojskoj banji. Pored toga kompleks predsedničkih vila, od kojih svaka oslikava jedno razdoblje iz prethodna tri veka. Vile su okružene zoološkim vrtom, terenima za razne sportove, što će uotpuniti ponudu za naše goste.

Ovim projektom priliku za zapošljavanje za početak dobilo je 50 Pribojaca, a do završetka i realizacije kompletne investicije očekuje se da će ovde posao pronaći oko 100 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: