Potencijalno opasni: Ikea poziva kupce da ne koriste ove proizvode

Kompanija Ikea poziva sve kupce koji poseduju tanjire, činije i šolje iz serije "heroisk“ ili "talrika“ da odmah prestanu da ih koriste.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2021.

09:53

Potencijalno opasni: Ikea poziva kupce da ne koriste ove proizvode
Foto: EPA/DAVID CHANG

Iz kompanije pozivaju kupce da stupe u kontakt sa Ikeom kako bi im bio nadoknađen pun iznos.

"Bezbednost je glavni prioritet kompanije i zbog toga preduzimamo mere predostrožnosti i povlačimo iz prodaje tanjire, činije i šolje ’heroisk’ ili ’talrika’, jer se mogu slomiti i potencijalno izazvati opekotine, ukoliko se u njima nalazi vruć sadržaj“, kaže se u saopštenju.

Kako se ističe, svi proizvodi kompanije su testirani i u skladu sa važećim standardima i zakonodavstvom. "Uprkos tome, dobili smo izveštaje o lomljenju proizvoda“, kažu iz Ikee.

Kupci mogu da vrati navedene proizvode u robnu kuću Ikea Beograd kako bi im bio nadoknađen pun iznos, a nije neophodan nikakav dokaz o kupovini, poput računa, navodi se u saopštenju.

Kompanija se izvinjava zbog bilo kakvih neugodnosti koje ovaj opoziv može prouzrokovati, dodaje se.
Foto: Ikea

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: