Ana Brnabić zatvara Kopaonik biznis forum, glavna tema - svet posle kovida 19

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić svojim izlaganjem zatvoriće 28. Kopaonik biznis forum.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 13.05.2021.

10:11

Ana Brnabić zatvara Kopaonik biznis forum, glavna tema - svet posle kovida 19
Foto: EPA EFE/Andrej Èukiæ

On će biti održan u hibridnom formatu od 24. do 27. maja, najavio je Savez ekonomista Srbije.

Na programu je 21 panel, a glavna tema će biti "Svet posle kovida 19: Novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja".

Specijalni gost ovogodišnjeg "srpskog Davosa" biće Branko Milanović, jedan od vodećih savremenih svetskih ekonomista, gostujući profesor u Centru za postdiplomske studije Univerziteta grada Njujorka (CUNY) i profesor u Londonskoj školi ekonomije.

Na Forumu će, pored predstavnika Vlade Srbije, učestvovati i svi predsednici privrednih komora zemalja u regionu, kao i ambasadori Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Francuske i Italije.

Imajući u vidu značaj zdravstvenog sistema, posebno tokom perioda pandemije korona virusa, Savez ekonomista Srbije će ove godine, zajedno sa kompanijom Roš, uraditi Studiju analize i pripreme preporuka za unapređenje okvira personalizovane medicine u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

Učešće za sve zainteresovane ove godine biće besplatno jer je Savez ekonomista Srbije, imajući u vidu situaciju izazvanu pandemijom virusa kovid 19, odlučio da bez kotizacija omogući praćenje programa i sadržaja foruma onima koji to žele.

Praćenje svih panela omogućeno je preko Youtube platforme dostupne preko portala www.kopaonikbusinešforum.rs ili putem aplikacije KBF koja se besplatno može preuzeti na svim Android i iOS mobilnim uređajima i tabletima.

Kopaonik biznis forum organizuje Savez ekonomista Srbije u partnerstvu sa kompanijom Mastercard.

I ove godine, forum će biti svojevrsna interaktivna platforma za razmenu mišljenja, argumentovanu, konstruktivnu raspravu, uz sagledavanje ključnih ekonomskih, zdravstvenih i društvenih izazova u periodu tokom i nakon pandemije koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: