Vučić: Za 24 sata - Srbija neće biti ista zemlja VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će nakon sastanka sa vrhom EU u ponedeljak moći da saopšti bitne vesti za Srbiju.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 25.04.2021.

21:00

Vučić: Za 24 sata - Srbija neće biti ista zemlja VIDEO
EPA/ ANDREJ CUKIC

"To je jedan od najvećih infrastrukturnih projekata ikada za Srbiju. Deli nas 24 sata od toga da vam kažem da li smo uspeli ili ne", poručio je Vučić iz Brisela.

Nije želeo da otkriva više detalja o toj investiticiji, ali je rekao da će biti srećan što će moći da kaže da je učestvovao u nečemu tako dobrom za Srbiju.

"Bukvalno, neće nam biti ista zemlja. Reč je o najvećim infrastrukturnim projektima. Za tri i po, do četiri godine Srbija više neće ličiti na zemlju od pre 10 godina", najavio je on.

Rekao je da će vest biti fantastična za jug Srbije i Pomoravlje, kao i mnoge delove zemlje.

"Za nekoliko dana počinjemo radove na kovid bolnici u Novom Sadu. Ide i drugi deo obnove KC Vojvodine. Otvaramo jedan deo obilaznice oko Beograda, od Orlovače ka Ostružnici. Prvog maja počinjemo gradnju Fruškogorskog koridora. To su stvari koje me zanimaju", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: