Klikom do podataka o subjektima u zdravstvu

Beograd -- Agencija za privredne registre objavila je Jedinstvenu evidenciju subjekata u zdravstvu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/everythingposs
Foto: Depositphotos/everythingposs

Ona omogućava pretraživanje javnih registrovanih podataka o zdravstvenim ustanovama i privatnoj praksi na teritoriji Republike Srbije, saopštila je pres-služba Agencije za privredne registre.

Putem ovog pretraživača je omogućen jedinstveni pristup podacima o privatnoj praksi i preduzetnicima upisanim u Registru privrednih subjekata, kao i o zdravstvenim ustanovama koje obavljaju zdravstvenu delatnost na teritoriji Republike Srbije, a registrovane su u Registru zdravstvenih ustanova, koji vodi Agencija.

Na osnovu kriterijuma koji se odnose na šifru delatnosti iz oblasti zdravstva i teritoriju (opštinu), putem pretraživača se dobija lista privatne prakse i zdravstvenih ustanova koje obavljaju zadatu zdravstvenu delatnost na izabranoj teritoriji (opštini), uz mogućnost pregleda detalja o svakom subjektu pojedinačno.

Jedinstvenoj evidenciji subjekata u zdravstvu se pristupa preko internet-stranice Agencije za privredne registre, na stranici registri - zdravstvene ustanove - pretraživanje podataka, saopšteno je

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 171 idi na stranu