Klikom do podataka o subjektima u zdravstvu

Agencija za privredne registre objavila je Jedinstvenu evidenciju subjekata u zdravstvu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 20.04.2021.

15:40

Klikom do podataka o subjektima u zdravstvu
Foto: Depositphotos/everythingposs

Ona omogućava pretraživanje javnih registrovanih podataka o zdravstvenim ustanovama i privatnoj praksi na teritoriji Republike Srbije, saopštila je pres-služba Agencije za privredne registre.

Putem ovog pretraživača je omogućen jedinstveni pristup podacima o privatnoj praksi i preduzetnicima upisanim u Registru privrednih subjekata, kao i o zdravstvenim ustanovama koje obavljaju zdravstvenu delatnost na teritoriji Republike Srbije, a registrovane su u Registru zdravstvenih ustanova, koji vodi Agencija.

Na osnovu kriterijuma koji se odnose na šifru delatnosti iz oblasti zdravstva i teritoriju (opštinu), putem pretraživača se dobija lista privatne prakse i zdravstvenih ustanova koje obavljaju zadatu zdravstvenu delatnost na izabranoj teritoriji (opštini), uz mogućnost pregleda detalja o svakom subjektu pojedinačno.

Jedinstvenoj evidenciji subjekata u zdravstvu se pristupa preko internet-stranice Agencije za privredne registre, na stranici registri - zdravstvene ustanove - pretraživanje podataka, saopšteno je

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: