Da li ste znali da i na ovaj način možete zaraditi novac?

Online panel Mediana postoji više od 10 godina i broji više od 25.000 članova koji su popunili više od 300.000 anketa.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 16.04.2021.

14:15

Da li ste znali da i na ovaj način možete zaraditi novac?
Ilustracija: Depositphotos, gstockstudio

Vaš glas se čuje

Koliko puta ste se pitali kako možete da izrazite svoje mišljenje, da se ono čuje i uzme u obzir? Kako možete da utičete na budućnost da bude bolja i lepša? Lepo je znati da postoji način da izrazite svoje mišljenje i tako aktivno učestvujete u promenama, a da pri tome i zaradite.

Jednostavno i brzo

Istraživanja koje kompanija Mediana sprovodi na internetu osmišljena su da budu prilagođena korisniku jer ih može uraditi bilo kada i bilo gde. Možete da im pristupiti sa računara, tableta ili mobilnog telefona a sama prijava na online panel je besplatna i jednostavna.

Ako ste zabrinuti za sigurnost ostavljanjem ličnih podataka, ne treba da brinete. Institut za istraživanje tržišta i medija Mediana garantuje da će vaši podaci biti strogo zaštićeni i neće biti dostupni trećim licima.

Šta je online panel?

Online panel je grupa registrovanih korisnika koji učestvuju u marketinškim i socijalnim istraživanjima. Podaci i rezultati prikupljeni ovom vrstom istraživanja na Medianinom online panelu koriste se isključivo u istraživačke svrhe.

Koje su teme istraživanja?

Tokom jednogodišnjeg perioda možete da budete pozvani da učestvujete u različitim istraživanjima koja obuhvataju sva područja - od brze robe široke potrošnje do usluga, procene kampanja i testiranja novih proizvoda.

Ukoliko ne želite da učestvujete u nekom istraživanju? Odluka je u potpunosti Vaša, Mediana, poštuje Vašu odluku iako želi da saradnja bude redovna.

Koliko vremena ćete potrošiti na popunjavanje upitnika? Vreme se razlikuje od ankete do ankete, Mediana će vas obavestiti o procenjenoj dužini upitnika na početku svakog projekta.

Koliko često ćete biti pozvani da učestvujete? Zavisi od količine istraživanja koje se vrši u datom trenutku. Mediana će vas pozvati da učestvujete u istraživanju kad ispunjavate uslov slučajno odabranog uzorka.
Foto: Promo
Takođe možete zaraditi

U Mediani su svesni da je "kriza uzrokovana koronavirusom" mnoge dovela u finansijsku nevolju i da je važan svaki dinar koji se može dodatno zaraditi. Možete povećati prihod na našoj veb lokaciji - popunjavanjem anketa. Saradnja se nagrađuje bodovima koji se mogu pretvoriti u nagradu (poklon vaučer).

Online panel Mediana

Online panel Mediana postoji više od 10 godina i broji više od 25.000 članova koji su popunili više od 300.000 anketa. Pridružite im se i učestvujte u istraživanju koje sprovodi Mediana na svom online panelu, iznesite svoje mišljenje, utičite na budućnost i budite nagrađeni.

Mediana se obavezuje da će čuvati privatnost podatka svih registrovanih panelista uz poštovanje svih propisa iz Zakona o zaštiti ličnih podataka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: