Vip mobile od danas ima novo ime

Kompanija VIP mobile od danas posluje pod novim imenom A1 Srbija.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 07.04.2021.

12:28

Vip mobile od danas ima novo ime
Ilustracija: ImYanis/Shutterstock

U pitanju je prepoznatljiv internacionalni operator u regionu centralne i istočne Evrope, a čelnici kompanije poručuju da promena njenog imena ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera.

Na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen i novi logo A1, najavljeno je da će kompanija korisnicima pružiti jedinstveno digitalno iskustvo nudeći relevatne servise i tehnologije za život, rad i zabavu u digitalnoj eri.

Promena imena kompanije, kažu, deo je šire strategije A1 Telekom Austrija grupe, lidera digitalnih usluga i komunikacionih rešenja u regionu centralne i istočne Evrope, da na tržištu Evrope ojača svoje prisustvo poslujući pod jednim brendom.

Kao velika internacionalna kompanija, A1 Srbija je u prilici da korisnicima ponudi relevantne proizvode i usluge sa drugih tržišta, a najavljuje da sve postojeće i nove korisnike A1 očekuje dobrodošlica u vidu poklon-dodatka svakog meseca do kraja godine.
Foto: Promo
Korisnicima je od danas na raspolaganju set poklon dodataka koje mogu samostalno da biraju i aktiviraju kroz Moj A1 aplikaciju svakog meseca do kraja 2021. godine.

Već od prvog dana ponuda mobilnih telefona bogatija je za dva nova modela - A1 Alpha i A1 Alpha 20+, koji se na drugim A1 tržištima ocenjuju kroz odličan odnos cene i kvaliteta.

Najavljeno je da će A1 Srbija napraviti veliki iskorak na polju integrisanih poslovnih rešenja i digitalnih platform u svim segmentima poslovanja, preko rešenja za pametni dom i igara do M2M, cloud i rešenja za sajberbezbednost poslovnih korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

23 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

8 h

Podeli: