"Što se tiče Telekoma i Telenora - nemam pojma šta rade i ne zanima me"

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prikazu sposobnosti dela jedinica VS u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 07.02.2021.

12:17

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC

"Što se tiče Telekoma i Telenora - nemam pojma šta rade i ne zanima me", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon prikaza sposobnosti VS.

"Interesuje me Telekom onoliko koliko da bude jači i snažniji jer je u državnom vlasništvu", dodao je Vučić.

On je ukazao na to da se u tom slučaju radi o internom, unutrašnjem aktu preduzeća Telekom Srbija gde oni govore kako da pobede konkurenciju.

Predsednik Srbije odbacio je kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši poslovanje Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća.

Vučić je tako odgovorio na pitanje da li je tačna informacija da je tražio da se ugovorom između Telekoma i Teleonra "stavi tačka" na poslovanje Junajted grupe i SBB-a, kao što su to rekli, prema rečima novinara, pojedini stručnjaci iz Telekoma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

3 h

Podeli: