Jedno zanimanje postalo posebno traženo VIDEO

Tokom 2020. godine većina zaposlenih radila je od kuće, a mnogo njih ostalo je bez posla. Ipak, od početka pandemije, jedno zanimanje je posebno traženo.

Srbija

Izvor: B92, TV Prva

Subota, 23.01.2021.

15:03

Jedno zanimanje postalo posebno traženo VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

I mnogi roditelji su tokom pandemije radili od kuće, ali su ipak odlučili da mališane povere dadiljama. Porasla je potražnja za bebisiterkama.

Rukovodilac Bebi servisa Beograda Ruzmilka Đotunović rekla je da je interesovanje konstantno, ali sada jeste porasla potražnja.

Razlozi su, kaže, razni. Neki roditelji su bili prinuđeni da povuku decu iz vrtića zbog osetljivog zdravstvenog stanja. Neki su baš zbog rada od kuće angažovali bebisiterke, jer rad od kuće jeste izvan prostorija poslodavca, ali važe ista pravila kao u kancelarijama.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

21 h

Podeli: