Sutra prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020"

Beograd -- Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano sutra, 23. januara, u 17.55, uz direktan prenos na prvom programu RTS.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos/gunnar3000
Foto: Depositphotos/gunnar3000

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, odličan odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlje se i ove godine.

Samo u toku jučerašnjeg dana stiglo je blizu 140.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 7.900.000 koverata.

Iz Vlade Srbije podsećaju da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u sutrašnjem izvlačenju.

Građani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili 10 slipova.

Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluje na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova od 1. septembra 2020. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 176 idi na stranu