Jubilej: Javna skladišta Subotica obeležavaju 60 godina poslovanja

Preduzeće Javna skladišta Subotica ove godine obeležava značajan jubilej - 60 godina uspešnog poslovanja.

Izvor: B92
Podeli
Željko Bešlić; Foto: Andrej Nihil
Željko Bešlić; Foto: Andrej Nihil

Iskustvo, profesionalizam, položaj u neposrednoj blizini Evropske unije, veličina i kapacitet skladišnog prostora, razvijena infrastruktura, implementiran HACCP standard kvaliteta, kao i stručnost radne snage, učinili su ovo preduzeće pouzdanim partnerom, kako poslovnim saradnicima i klijentima, tako i Upravi carina, navodi se u saopštenju preduzeća.

"Već 60 godina smo sinonim sigurnosti i efikasnosti za sve naše saradnike. Iako jubilej dočekujemo u izmenjenim uslovima, naši poslovni planovi vrlo su ambiciozni. U susret novoj godini, ušli smo donirajući Domu za decu ometenu u razvoju 'Kolevka' iz Subotice proizvode za ličnu higijenu, hranu za decu i mesne prerađevine u vrednosti od preko 1.150.000 dinara. To je bio naš način da pokažemo da smo pouzdan partner zajednice u kojoj poslujemo, ali i našu spremnost da zajedno sa građanima Subotice gradimo bolje uslove za život i poslovanje", istakao je Željko Bešlić, direktor kompanije Javna skladišta.

Logističko preduzeće DOO "Javna skladišta" već šest decenija predstavlja lidera u pružanju špediterskih, skladišnih i drugih logističkih usluga na području Subotice i šire okoline. Kako dodaju iz preduzeća, osim toga, vlasnik je prostora u kojem se nalazi i carinski terminal na kojem je locirana i funkcioniše jedna od najefikasnijih carinskih ispostava u Srbiji "C.I. Javna Skladišta Subotica".

"Preduzeće neguje odličnu poslovnu saradnju sa svim subjektima koji utiču na uspešno poslovanje vezano za uvoz i izvoz roba, naročito safito-sanitarnim, inspekcijskim i nadzornim službama u striktnoj primeni i sprovođenju zakonskih propisa", ističu.

Od 2008. godine, kompanija iz Subotice je deo Nelt Grupe, jednog od najvećih i najuspešnijih domaćih poslovnih sistema koji posluje na 11 tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi i zapošljava gotovo 4.000 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 176 idi na stranu