Stiže brend iz Los Anđelesa: Prvi hotel sa 5 zvezdica u podnožju Kopaonika FOTO

Ugostiteljski brend Vajsroj hoteli i rizorti (Viceroy Hotels & Resorts) iz Los Anđelesa objavio je otvaranje svog prvog hotela na evropskom kontinentu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 15.12.2020.

14:34

Stiže brend iz Los Anđelesa: Prvi hotel sa 5 zvezdica u podnožju Kopaonika FOTO
Foto: Promo

U pitanju je luksuzni "ski-in, ski-out" rizort Vajsroj Kopaonik Srbija.

Otvaranje hotela najavljeno je za kraj zimske sezone naredne godine.

"Ponosni smo zbog ukazane prilike da našu 'planinu sunca’, nakon američkog Snoumasa, predstavimo kao drugu planinsku destinaciju Vajsroj hotela i kao prvo internacionalno planinsko odmaralište. S velikim nestrpljenjem iščekujemo da buduće goste upoznamo sa bogatom kulturnom istorijom regiona i omogućimo im da iskuse bezgraničnu lepotu ovog nacionalnog parka", rekao je Goran Kovačević, generalni direktor hotela Vajsroj Kopaonik Srbija.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, tim koji čini više od 150 profesionalaca pobrinuće se da i ovo odmaralište prenese filozofiju brenda nadahnjujući goste da prožive nove avanture.
Foto: Promo
Prema planu, objekat poseduje 119 prostranih soba za goste, od kojih su neke najveće po kvadraturi na Kopaoniku. Tu je i penthaus sa dve spavaće sobe, privatnom kuhinjom, trpezarijom i liftom. Goste očekuje gurmanska ponuda međunarodnih i domaćih specijaliteta, kao i spa-centar.

Inače, portfolio ovog brenda ogleda se u raznovrsnom spektru destinacija, uključujući Los Kabos, Santa Moniku, Čikago, Beverli Hils, Rivijera Maju, Snoumas, San Francisko, i Svetu Luciju.

"Otvaranjem Vajsroj Vašington i hotela Zena, brend se uspešno pozicionirao i u američkoj prestonici. Ovaj poznati lanac dodatno će obogatiti svoj međunarodni portfolio otvaranjem hotela Vajsroj Кopaonik Srbija početkom 2021. godine, kao i hotela u portugalskom gradu Algarve i panamskom Bokas del Toru u 2022. godini", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

13 h

Podeli: