Određeno kada ruski trgovinski lanac otvara prvih 15 prodavnica u Srbiji

Ruski diskontni lanac Svetofor, poznatiji pod brendom MERE, nedavno je kupio prve lokacije širom zemlje na kojima planira da zvanično započne poslovanje.

Srbija

Izvor: Beograduzivo.rs

Utorak, 15.12.2020.

17:23

Određeno kada ruski trgovinski lanac otvara prvih 15 prodavnica u Srbiji
Foto: Depositphotos/ginasanders

Prema rečima ministarke trgovine Tatjane Matić, ministarstvu je potvrđeno da ovaj trgovinski lanac najkasnije do sredine januara otvara prodajne objekte u Batajnici, Kruševcu i Subotici, piše Beograd uživo.

Zatim tokom februara sledi otvaranje objekata u Kraljevu i Vršcu, a krajem aprila i početkom maja planirano je da u Srbiji počne da radi ukupno 15 pomenutih prodavnica, piše portal.

Ruski trgovinski lanac započeo je nedavno ekspanziju na srpskom tržištu tako što je ruska pridružnica u Srbiji kupila prve lokacije širom zemlje na kojima planira da i zvanično započne svoje poslovanje.

Sredinom avgusta ove godine najavljeno je da će ova ruska kompanija na našem tržištu otvoriti najmanje 100 marketa prosečne površine od 1.000 kvadrata. Tada je takođe najavljeno da će njihove cene biti za 20 posto niže od prosečnih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: