Još jedna ukrajinska avio-kompanija planira da započne letove Kijev-Beograd

Početkom decembra ukrajinska avio-kompanija Windrose uvodi direktan let na relaciji Kijev-Beograd-Kijev.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 27.11.2020.

11:48

Još jedna ukrajinska avio-kompanija planira da započne letove Kijev-Beograd
Ilustracija: Depositphotos, DenisDenisenko

Letovi će se održavati dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom.

Windrose airlines je trenutno najveća ukrajinska čarter avio-kompanija, osnovana pre sedamnaest godina. Ona obezbeđuje skoro 60 odsto avio-prevoza putnika na ukrajinskom tržištu.

Kompanija je priznata kao najbolji prevoznik po pitanjima tačnosti obavljanja letova, kvalitetu usluga i brenda. Koriste avione Erbas A320, Erbas F321, Embraer ERH-145LR, a njihova starost ne prevazilazi pet godina, navodi se u saopštenju ambasade Ukrajine.

"U junu ove godine kompanija je uspostavila novu mrežu ruta u Ukrajini, koja povezuje devet najvećih gradova te zemlje: Kijev, Lavov, Ivano-Frankivsk, Harkiv, Dnipro, Odesu i Herson, što čini korišćenje njenog leta Beograd-Kijev pogodnim za nastavak putovanja Ukrajinom", dodaje se.

Avioni kompanije već povezuju Ukrajinu sa državama Balkana – Hrvatskom i Bugarskom, a od decembra je planirano i uspostavljanje letova sa Makedonijom i Crnom Gorom.

Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju, koja se brzo menja, Ambasada Ukrajine ljubazno moli sve putnike da prate obaveštenja nadležnih organa Ukrajine i Srbiji o uslovima ulaska u zemlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

16 h

Podeli: