"Za četiri meseca izgrađena velelepna bolnica" VIDEO

Predsednik Aleksandar Vučić je sinoć rekao da je kao građanin Srbije ponosan na činjenicu da je za četiri meseca izgrađena velelepna bolnica.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2020.

13:21

Foto: Tanjug/Tara Radovanoviæ

Vučić je to rekao obilazeći radove na izgradnji nove kovid-bolnice u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" na Batajničkom drumu u Beogradu, a danas je na Instagramu podelio i video zapis o tome.

On je čestitao svim radnicima kao i državi koja je, kako je rekao, smogla snage za tu investiciju u teškoj situaciji, kada je u celom svetu finansijska kriza izazvana pandemijom koronavirusa. Posebno je čestitao radnicima kompanije Termomont koja je sve to izvela.

"Čekamo kao ozebao sunce, da za sedam dana otvorimo kovid deo sa 200 ležajeva intenzivne nege i 500 mesta na poluintenzivnoj nezi. Pri ovakvom tempu prijema, ovo će da nam znači tri - četiri dana, uz otpuštanja. Kada prođe korona kriza, ovu ćemo bolnicu takođe koristiti", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: