IAB Virtual Day 26. novembra u formi webinara

Beograd -- Udruženje IAB Serbia održaće u četvrtak, 26. novembra jednodnevnu konferenciju IAB Virtual Day u formi webinara.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Usled aktuelne situacije, Udruženje IAB Serbia bilo je primorano da odloži ovogodišnji Digital Day u formatu u kom nam je poznat.

Ipak, godinu koja je pored svega donela i mnogo značajnih promena u okviru digitalne industrije zaključiće jednodnevnom konferencijom IAB Virtual Day koja će se održati u četvrtak, 26. novembra u formi webinara. Početak je zakazan za 15 časova.

Ovaj događaj na jednom mestu okupiće 400-500 aktera digitalne zajednice, a pokrenuće se aktivna diskusija o aktuelnim temama poput: preseka razvoja digitalne industrije; digitalne transformacije, predviđanja o trendovima koje možemo očekivati u narednoj godini.

Foto: Promo
Foto: Promo

U ulozi predavača naći će se nekoliko inostranih keynote speaker-a, dok su u planu i 2 panel diskusije sa akterima sa domaćeg tržišta koji će se baviti gore navedenim temama, ali i obuhvatiti neke od trendova razvoja koje smo mogli primetiti tokom ove godine.

Neki od potvrđenih predavača su Volker Hein - CTO | Central & Eastern Europe, SAP, Ana Milićević - Principal & co-founder // Sparrow Advisers, Neal Scaffer - President, PDCA Social / Autor

Foto: Promo
Foto: Promo

Osim ovoga, biće predstavljene i dve studije slučaja.

Prisustvo konferenciji će biti besplatno, sa neophodnom registracijom unapred.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 181 idi na stranu