IAB Virtual Day 26. novembra u formi webinara

Udruženje IAB Serbia održaće u četvrtak, 26. novembra jednodnevnu konferenciju IAB Virtual Day u formi webinara.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2020.

12:27

IAB Virtual Day 26. novembra u formi webinara
Foto: Promo

Usled aktuelne situacije, Udruženje IAB Serbia bilo je primorano da odloži ovogodišnji Digital Day u formatu u kom nam je poznat.

Ipak, godinu koja je pored svega donela i mnogo značajnih promena u okviru digitalne industrije zaključiće jednodnevnom konferencijom IAB Virtual Day koja će se održati u četvrtak, 26. novembra u formi webinara. Početak je zakazan za 15 časova.

Ovaj događaj na jednom mestu okupiće 400-500 aktera digitalne zajednice, a pokrenuće se aktivna diskusija o aktuelnim temama poput: preseka razvoja digitalne industrije; digitalne transformacije, predviđanja o trendovima koje možemo očekivati u narednoj godini.
Foto: Promo
U ulozi predavača naći će se nekoliko inostranih keynote speaker-a, dok su u planu i 2 panel diskusije sa akterima sa domaćeg tržišta koji će se baviti gore navedenim temama, ali i obuhvatiti neke od trendova razvoja koje smo mogli primetiti tokom ove godine.

Neki od potvrđenih predavača su Volker Hein - CTO | Central & Eastern Europe, SAP, Ana Milićević - Principal & co-founder // Sparrow Advisers, Neal Scaffer - President, PDCA Social / Autor
Foto: Promo
Osim ovoga, biće predstavljene i dve studije slučaja.

Prisustvo konferenciji će biti besplatno, sa neophodnom registracijom unapred.
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: