"Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa"

Predsednik parlamenta Ivica Dačić izjavio je da će Dušan Bajatović ostati na čelu Srbijagasa i da će SPS imati predstavnika na čelu još jednog javnog preduzeća.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2020.

10:49

Foto: Depositphotos, Leonid_Eremeychuk

"Naravno da Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa, to se nije ni postavljalo kao pitanje, a SPS će pored toga dobiti još jedno jako preduzeće... Nisu nama preduzeća važna zbog samog preduzeća, već da što više ljudi bude deo tog procesa i da u tome učestvuju", rekao je Dačić gostujući na TV Prva.

Na pitanje da li će Branko Ružić, Aleksandar Antić ili Slavica Đukić-Dejanović, odnosno neko od njih biti budući ministar prosvete, Dačić je odgovorio potvrdno, ali nije izneo više informacija.

"Neka se sekiraju još malo", dodao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: