Popust na račun za Infostan: Kako da do njega dođete?

Beograd -- JKP „Infostan tehnologije” saopštilo je danas da je obezbeđen dodatni popust od četiri odsto na elektronsko plaćanje računa.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, lofilolo
Foto: Depositphotos, lofilolo

Popust je obezbeđen za korisnike aplikacije i web-portala e.Sanduče, koji su ujedno korisnici Mastercard platnih kartica.

"Korisnici koji od 1. novembra do 31. decembra 2020. godine na platformi e.Sanduče izvrše elektronsko plaćanje redovnog mesečnog računa sa sačuvanim podacima Mastercard platne kartice, ostvaruju dodatnih četiri odsto popusta na celokupni iznos narednog mesečnog računa", precizira se u saopštenju.

Ističe se da 70.000 korisnika na brz, lak i bezbedan način plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, prenosi Beoinfo.

"Informaciju o dodatnom popustu korisnici će dobiti nakon izvršenog elektronskog plaćanja na platformi e.Sanduče. Aplikacija i portal e.Sanduče korisnicima pružaju mogućnost da prilikom registracije sačuvaju podatke svojih Mastercard platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju, tako da su oni tokenizovani i spremni za korišćenje kad god su korisniku potrebni, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem prilikom plaćanja, dok se sigurnosni PIN i CVC2 kodovi nikada ne čuvaju", ističe se u saopštenju.

Podseća se da za redovno izmirenje računa već omogućen popust građanima od pet do sedam, kao i subvencije 10 do 30 odsto za socijalno ugrožene kategorije stanovništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 172 idi na stranu