El Al planira redovne letove od Tel Aviva do Beograda

Beograd -- Izraelska nacionalna avio-kompanija El Al planira redovne letove između Tel Aviva i Beograda tokom novembra i decembra.

Izvor: Aviatica
Podeli
Foto: Depositphotos, Senohrabek
Foto: Depositphotos, Senohrabek

Izraelska nacionalna avio-kompanija El Al bi mogla da uspostavi redovan saobraćaj između Tel Aviva (TLV) i Beograda (BEG) već od 1. novembra 2020, objavila je Avijatika.

U rezervacionom sistemu ove kompanije kao i u globalnim rezervacionim sistemima su se pojavili letovi na pomenutoj ruti, ali uz napomenu da se čeka saglasnost vazduhoplovnih vlasti.

To znači da je kompanija predala zahtev za uspostavljanjem letova Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije i da se čeka izdavanje dozvole.

Planirani su letovi svakog dana osim subote. Let od Tel Aviva nosi oznaku LY557 sa polaskom u 12 časova po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd je predviđen u 14.15. Povratni let iz Beograda za Tel Aviv ima oznaku LY558 i planiran je za 15.30, sa dolaskom u Izrael u 19.25. Letovi će trajati tri sata i 15 minuta, a obavljaće ih avion boing 737-900 sa 175 putničkih mesta od kojih je 16 u biznis-klasi. El Al je planirao saobraćaj na ovoj liniji od 1. novembra do 31. decembra 2020, piše Avijatika

strana 1 od 172 idi na stranu