Niče još jedan veliki tržni centar: Neke radnje prvi put u Srbiji FOTO

Gornji Milanovac -- U Gornjem Milanovcu gradi se novi tržni centar, a u njemu će oko 200 stanovnika tog grada dobiti radna mesta.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: Rina
Foto: Rina

Gradilište budućeg tržnog centra obišao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Prilikom obilaska, Kovačević je istakao da je zadovoljan zbog otvaranja tog objekta u gradu, prvenstveno jer će oko 200 sugrađana upravo ovde obezbediti sebi radno mesto ali i zato što će Milanovčani na raspolaganju imati 23 prodajna objekta, od kojih su neki prvi put u Srbiji.

Kovačević kaže da je neverovatna transformacija u ovom delu grada za samo 6 meseci, od kada je položen kamen temeljac za izgradnju novog Šoping parka.

Do sada sve teče odličnom dinamikom i prema dogovoru.

"Prezadovoljan sam što objekat ovako izgleda ali i što će Milanovac napokon dobiti Tržni centar velikog kapaciteta, a posebno jer određene radnje koje će ovde poslovati, nemaju svoje prodajne objekte u široj okolini. Baš zbog toga očekujemo i veliki broj kupaca iz celog Moravičkog okruga", rekao je Kovačević.

Značajno je i što je, kako je naveo, regulisana saobraćajnica, odnosno urađen prvi deo Ulice Miše Lazića i dodao- "Čim grubi radovi oko objekta budu gotovi, uradićemo i drugi deo ulice, kako je i dogovoreno".

"Osim toga što će brojni svetski brendovi stići u Gornji Milanovac, što je u ovaj prostor uloženo oko 8 miliona evra, veoma je bitna i činjenica da će oko 200 naših sugrađana dobiti posao upravo ovde u Šop parku", istakao je Kovačević.

Foto: Rina
Foto: Rina

strana 1 od 172 idi na stranu