Zaboravite na čekanje u redovima: Platite račun jednim klikom

Beograd -- Javno komunalno preduzeće Infostan tehnologije pustilo je u rad mobilnu aplikaciju e.Sanduče, kako bi građani brže i lakše dobijali i plaćali svoje račune.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos,LDProd
Foto: Depositphotos,LDProd

Aplikacija je korisnicima dostupna za preuzmanje na platformama iOS i Android, saopštilo je danas to preduzeće.

Za nekoliko trenutaka korisnici svojim pametnim telefonima mogu preuzimati besplatno mobilnu aplikaciju e.Sanduče na Google Play i App store, kako bi jednim klikom, sa bilo kog mesta dobijali i plaćali svoje račune i imali uvid u sve obaveze i uplate.

Aplikacija funkcioniše tako što će korisnici na početku svakog meseca, pre štampanja i distribucije računa na kućne adrese, dobijati notifikaciju da im je račun stigao na mobilnu aplikaciju e.Sanduče.

Jednim klikom na notifikaciju korisnici mogu veoma brzo i bezbedno da plate račun, iz svojih domova i sa bilo kog drugog mesta, bez čekanja u redovima na šalterima, što doprinosi suzbijanju širenja epidemije kovida 19.

Preduzeće će, takođe, obaveštavati notifikacijom korisnike o roku za korišćenje popusta od pet, šest ili sedam odsto, kako bi sve redovne platiše na vreme mogle da iskoriste svoje popuste i plate račune umanjene za iznos popusta.

Ukoliko korisnik isključi slanje računa putem pošte, opredeliće se da svoje račune dobija elektronskim putem, a na taj način, kažu, učestvuje u očuvanju i zaštiti životne sredine.

Inače, preko portal e.Sanduče, više od 70.000 korisnika plaća elektronski račune objedinjene naplate bez troškova provizije, pri čemu broj registrovanih korisnika raste svakodnevno velikom brzinom, dodaje se u saopštenju.

strana 1 od 169 idi na stranu