Mali se prisetio početaka Beograda na vodi: "Potpuni haos na obali i ogroman posao ispred nas"

Ministar finansija Siniša Mali danas je obišao gradilište tržnog centra u Beogradu na vodi.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 29.09.2020.

16:59

Mali se prisetio početaka Beograda na vodi:
Foto: Instagram/mali_sinisa

U objavi na Instagramu prisetio se perioda kada je Beograd na vodi bio samo ideja, u koju je, kako kaže, retko ko verovao.

"U obilasku Savskog amfiteatra, odnosno budućeg Beograda na vodi, sa saradnicima i predstavnicima medija 20. novembra 2014. godine - više stotina nelegalnih objekata, potpuni haos na obali i ogroman posao ispred nas! Kada kažemo da je retko ko verovao u Beograd na vodi - upravo na ovo mislimo. Zato smo danas toliko ponosni", napisao je ministar.
Foto: Instagram/mali_sinisa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: