Izgradnja nove pasarele kod Ade Ciganlije je u toku: Pogledajte kako teku radovi FOTO

U Radničkoj ulici u Beogradu u toku je izgradnja još jednog pešačkog mosta koji će premostiti jedan od najopterećenijih pešačkih prelaza.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 19.09.2020.

15:51

Izgradnja nove pasarele kod Ade Ciganlije je u toku: Pogledajte kako teku radovi FOTO
Foto: B92.net, T.N.

Naime, pasarela u Radničkoj ulici premostiće jedan od najopterećenijih pešačkih prelaza, na ukrštanju sa Paštrovićevom ulicom kod Ade Ciganlije, a denivelacija bi trebalo da znatno unapredi bezbednost pešaka i protok saobraćaja.
Foto: B92.net, T.N.
Konstrukcija koja se gradi imaće dva kraka ukupne dužine skoro 104 metra. Krak koji će premostiti Paštrovićevu ulicu imaće 48,3 metra, dok će konstrukcija iznad Radničke ulice imati ukupno 55,5 metara.
Foto: B92.net, T.N.
Pasarelu će opsluživati tri komunikacijska jezgra: duž Paštrovićeve uz Ada mola (lift i stepenište), zatim u Radničkoj sa strane sadašnje autobuske stanice (lift i stepenište) i na strani Ade Ciganlije (lift i stepenište).
Foto: B92.net, T.N.
Vrednost investcije iznosi oko milion evra.
Foto: B92.net, T.N.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

12 h

Podeli: