Loznica, Valjevo, Knjaževac: Operateri pozvani na izgradnju WIFI u ruralnim krajevima

Ministarstvo telekomunikacija pozvalo je operatere da učestvuju u izgradnji širokopojasne komunikacione infrastrukture u više ruralnih krajeva Srbije.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 10.09.2020.

15:43

Loznica, Valjevo, Knjaževac: Operateri pozvani na izgradnju WIFI u ruralnim krajevima
Foto: Depositphotos, firefox,

Zainteresovani operateri elektronskih komunikacija su pozvani na zajedničku izgradnju infrastrukture u naseljima Loznica, Valjevo, Ljubovija, Knjaževac, Vladičin Han, Dimitrovgrad, Bačka Topola, Gornji Milanovac, Prijepolje i Novi Pazar.

Pravo da podnesu prijavu i učestvuju imaju svi operatori elektronskih komunikacija koji obavljaju ili su ovlašćeni da obavljaju delatnost elektronskih komunikacija, i koji su upisani u evidenciji operatora javnih komunikacionih mreža i usluga koju vodi Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL).

Poziv upućen operatorima trajaće do 30. septembra.

Ministarstvo je saopštilo da je u pitanju prvi javni poziv za prvu fazu Projekata izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima u RS koja će trajati do 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: