Ovo je novi vlasnik Beograđanke: Vraćamo joj status najmodernije građevine u zemlji

Marera propertiz biće novi vlasnik poslovne kule "Palate Beograd“.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 09.09.2020.

11:27

Ovo je novi vlasnik Beograđanke: Vraćamo joj status najmodernije građevine u zemlji
Foto: Merera Properties

U postupku javnog nadmetanja koji je sproveo Grad Beograd, ćerka firma kompanije Marera propertiz (Marera Properties) dala je najbolju ponudu i sada je u procesu zaključenja kupoprodajnog ugovora.

Akvizicija se odnosi na kancelarijski prostor u kuli "Beograđanke", a ne obuhvata maloprodajni objekat koji se nalazi uz kulu. U pitanju je blizu 20.000 kvadratnih metara, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Kompanija Marera propertiz se obavezala na dodatnu investiciju u vrednosti od osam miliona evra, kao i da će radove na objektu realizovati u roku od tri godine.

"Apsolutno smo svesni činjenice da je Beograđanka jedno od obeležja našeg glavnog grada. Uz maksimalnu odgovornost ali i entuzijazam ući ćemo u projekat rekonstrukcije. Beograđanka je svojevremeno bila najmodernija građevina u zemlji, a naši planovi su da joj vratimo taj status kroz inovativni dizajn i adaptaciju prema aktuelnim trendovima u arhitekturi i uređenju biznis enterijera. Sigurni smo da će uprava grada i naši sugrađani moći zajedno sa nama da se ponose rezultatom", izjavila je Milana Srećkov, direktorka kompanije Marera propertiz.

“Palata Beograd” će nakon rekonstrukcije otvoriti vrata za poslovnu zajednicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: