Delovi spomenika Stefanu Nemanji krenuli za Beograd: Postavljanje počinje 15. avgusta VIDEO

Jutros su još tri kamiona sa delovima spomenika Stefanu Nemanji krenula iz Moskve ka Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 07.08.2020.

12:18

Delovi spomenika Stefanu Nemanji krenuli za Beograd: Postavljanje počinje 15. avgusta VIDEO
Foto: Goran Vesiæ/Fejsbuk

Svi kamioni, zajedno sa prvim koji je krenuo pre tri dana, biće do 14. avgusta u Beogradu, napisao je na svom profilu na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Grada Beograda Goran Vesić.

"U subotu 15. avgusta počinje postavljanje spomenika Stefanu Nemanji!", napisao je Vesić.

Podsetimo, pre nekoliko dana Vesić je rekao da će prva četiri kamiona iz Moskve krenuti do 7. avgusta i stići u Beograd do 14. avgusta. Naredna četiri kamiona doći će do 31. avgusta, a poslednja dva do 15. septembra.

Јутрос су још три камиона са деловима споменика Стефану Немањи кренула из Москве ка Београду. Сви камиони, заједно са првим који је кренуо пре три дана, биће до 14. августа у Београду. У суботу, 15. августа, почиње постављање споменика Стефану Немањи!

Posted by Горан Весић on Четвртак, 06. август 2020.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

19 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: