Evo kako funkcioniše elektronska dnevna karta za parkiranje: Ima jedna novina VIDEO

Plavi papir na šoferšajbni godinama je bio signal da parkiranje nije plaćeno ili da smo zaboravili da ga produžimo.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.08.2020.

18:38

Evo kako funkcioniše elektronska dnevna karta za parkiranje: Ima jedna novina VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/Jenkins

Od danas toga više nema.

"Dnevne parking karte u papiru više nema već će umesto toga naši kontrolori izdavati elektronske dnevne parking karte", kaže za Prvu TV Dragana Brdar iz JKP "Parking servis".

"To znači da ćete ukoliko niste platili parking kao i do sada dobiti dnevnu parking kartu koju naš kontrolor proveri na osnovu registracije vozila a vi potom možete na našem sajtu da proverite imate li parking kartu", objašnjava Brdareva.

Proveravanje je jednostavno: na sajtu Parking servisa u odeljku e-dnevna parking karta ukuca se registracija vozila i u roku od nekoliko sekundi dobijete informaciju da li je za vaše vozilo izdata dnevna parking karta, do kada je aktivna i kako možete da je platite.

Novina je da obavezu plaćanja možete da izmirite direktno putem sajta.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: