Gornji Milanovac dobija zatvorene bazene

Osim izgradnje otvorenih bazena na planini Rudnik, u Gornjem Milanovcu biće izgrađeni i zatvoreni bazeni.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 16.07.2020.

17:36

Gornji Milanovac dobija zatvorene bazene
Foto: Depositphotos, anytka

Opštinska uprava raspisala je javnu nabavku za izradu projektne dokumentacije.

Za potrebe izgradnje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu, a u skladu sa Planom generalne regulacije Gornji Milanovac 2025. urađen je urbanistički projekat i idejno rešenje, piše eKapija. U odnosu na idejno rešenje dozvoljena su manja odstupanja u smislu funkcionalne organizacije i parterog uređenja a u skladu sa novonastalim potrebama opštine i zakonskom regulativom za ovu vrstu objekata. Rok za podnošenje ponuda je 22. jul. Iz opštinske uprave su ranije rekli da se očekuje se da će, uz pomoć privrednika, izgradnja početi u 2020. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

13 h

Podeli: