Varošica u Srbiji dobija novo ruho: Evo šta je sve u planu

Pored rekonstrukcije ulice Mačvanski kej koja je započeta pre dve nedelje, i druga ulaganja planirana su u severnu Mačvu od strane Grada Sremske Mitrovice.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 15.07.2020.

16:43

Varošica u Srbiji dobija novo ruho: Evo šta je sve u planu
Foto: Depositphotos, wabeno

U planu je i mini pijaca u centru mesta sa tezgama besplatnim za prodavce, a već je postavljeno rekonstruisano igralište za decu.

Mačvanska Mitrovica već je počela da dobija novo ruho. Moderna varošica bogatija je za novu saobraćajnicu i trotoar od kojih je završeno prvih 900 metara. Za meštane je u planu i izgradnja mini pijace na mestu postojeće kako bi prodavci imali bolje uslove. Kutak za decu već je opremljen, a Mačvani su zadovoljni, piše RTV.

U okviru rekonstruisane ulice Mačvanski kej urađena je i atmosferska kanalizacija i time je rešen višegodišnji problem nakupljanja vode.

Korišćenje 10 tezgi na mini pijaci za prodavce biće besplatno, a na rekonstuisanoj saobraćajnici biće postavljeni ležeći policajci kako bi se predupredilo prekoračenje dozvoljene brzine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: