Viz er kompletno obnovio avio-saobraćaj na aerodromu u Nišu

Današnjim letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, Viz er kompletno je obnovio svoj redovan putnički avio-saobraćaj na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 05.06.2020.

14:06

Viz er kompletno obnovio avio-saobraćaj na aerodromu u Nišu
Foto: EPA, TOMS KALNINS

Od danas iz Niša avioni pomenute avio-kompanije lete ka pet destinacija, čime je u Niš potpuno vraćen redovan putnički avio-saobraćaj u organizaciji Viz era na nivo pre proglašenja pandemije.

"Ne samo da je vraćen, već je najavljeno i povećanje broja avio-operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine", navedeno je u saopštenju.

Ranije je najavljena i postepena normalizacija saobraćaja nacionalne kompanije Er Srbija od 16. juna, a, prema informacijama kompanije Rajaner, povratak na niški aeordrom je najavljen za avgust mesec

Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i povećanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma Morava u Kraljevu, sa koga je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

Podsećaju sve putnike da su i dalje na snazi mere prevencije u borbi protiv širenja zarazne bolesti kovid 19 i apeluju da se pre dolaska na aerodrom pažljivo informišu o uslovima i načinu putovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: