Viz er kompletno obnovio avio-saobraćaj na aerodromu u Nišu

Niš -- Današnjim letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, Viz er kompletno je obnovio svoj redovan putnički avio-saobraćaj na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: EPA, TOMS KALNINS
Foto: EPA, TOMS KALNINS

Od danas iz Niša avioni pomenute avio-kompanije lete ka pet destinacija, čime je u Niš potpuno vraćen redovan putnički avio-saobraćaj u organizaciji Viz era na nivo pre proglašenja pandemije.

"Ne samo da je vraćen, već je najavljeno i povećanje broja avio-operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine", navedeno je u saopštenju.

Ranije je najavljena i postepena normalizacija saobraćaja nacionalne kompanije Er Srbija od 16. juna, a, prema informacijama kompanije Rajaner, povratak na niški aeordrom je najavljen za avgust mesec

Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i povećanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma Morava u Kraljevu, sa koga je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

Podsećaju sve putnike da su i dalje na snazi mere prevencije u borbi protiv širenja zarazne bolesti kovid 19 i apeluju da se pre dolaska na aerodrom pažljivo informišu o uslovima i načinu putovanja.

strana 1 od 187 idi na stranu