Uskoro poznato da li Novi Sad ima koncesionara za izgradnju četiri javne garaže

Do kraja meseca biće poznato da li je jedina pristigla ponuda za izgradnju četiri javne garaže u Novom Sadu ispravna ili nije.

Srbija

Izvor: 021.rs

Subota, 23.05.2020.

13:00

Uskoro poznato da li Novi Sad ima koncesionara za izgradnju četiri javne garaže
Foto: Depositphotos, skopal

To je za 021 rekao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Reč je o koncesiji koju Grad planira za izgradnju tri podzemne i jedne nadzemne garaže, a lokacije su Modene, krug Banovine i Trg republike za podzemne garaže i ugao Uspenske i Šafarikove za nadzemnu garažu.

Stigla je jedna ponuda - austrijske i srpske firme, čije nazive gradonačelnik još uvek ne otkriva, ali kaže da austrijska firma rukovodi sa oko 60 garaža širom Evrope.

"Mislim da ćemo imati vrlo brzo odluku komisije za koncesiju. Očekujem da ćemo oko 5. juna imati poslednju sednicu Skupštine grada u ovom sazivu, gde ćemo izaći sa predlogom ponuda. Videćemo da li je ponuda ispravna i, ako jeste, ići ćemo ka skupštini sa predlogom da se prihvati ponuda i da se ide na zaključenje ugovora, kako bi Novi Sad konačno krenuo u rešavanje tog hroničnog problema nedostatka parking mesta. Očekujte informaciju u narednim danima", najavio je Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: