Od danas letovi sa niškog aerodroma

Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije koronavirusa.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 22.05.2020.

09:10

Od danas letovi sa niškog aerodroma
Foto: Epa, Ðroðe Saviæ

Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji bi potom trebalo da poleti za taj grad u 11.55, navodi se na sajtu aerodroma.

Odlukom Vlade Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio-saobraćaja.

Aerodromi Srbije d.o. o. Niš navode da svi putnici moraju da se ponašaju i da imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa obavezama koje su nametnule države ka kojima se obavlja saobraćaj.

Svi dolazeći putnici, odlukom Vlade Srbije, od danas ulaze na teritoriju Srbije bez upotrebe PCR testa i obavezne samoizolacije, uz poštovanje svih propisanih mera.

Na osnovu preporuka Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Niš, Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni tokom boravka i rada.

Apeluju na putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodromu, da na aerodrom ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od osoblja.

Očekuju da se u toku juna nastavi sa postepenom normalizacijom saobraćaja sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i aerodroma Morava u Kraljevu i da i ostale avio-kompanije obnove saobraćaj u skladu sa svojim procenama i odlukama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: