Gotovo vanredno stanje: Evo kako sada rade prodavnice

Skupština Srbije ukinula je vanredno stanje, koje je uvedeno 15. marta zbog epidemije koronavirusa.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 07.05.2020.

12:44

Gotovo vanredno stanje: Evo kako sada rade prodavnice
Foto: Depositphotos, ginasanders

Prodavnice, koje su radile po izmenjenom radnom vremenu, saopštile su nova radna vremena.

DIS marketi ponovo rade po redovnom radnom vremenu.

"Svi DIS marketi od danas će raditi po redovnom radnom vremenu svakog dana. Spisak svih DIS marketa po gradovima sa informacijama o radnom vremenu možete pronaći na našem zvaničnom sajtu. Mere opreza koje smo preduzeli tokom trajanja vanrednog stanja nastavićemo da poštujemo", naveli su iz DIS-a.

Radno vreme DIS marketa možete videti OVDE.

Novo radno vreme imaju i Aroma marketi, koji rade od sedam ujutru do devet uveče od ponedeljka do subote, a nedeljom od sedam do tri sata po podne. Spisak svih radnji i njihovih radnih vremena možete videti OVDE.

Iz Aroma marketa napominju da su privremeno zatvorene dve prodavnice u Beogradu, u Miloja Đaka 15 i Rankeovoj 16.

"Zbog trenutne situacije sa koronavirusom moramo da optimizujemo raspored rada naših zaposlenih, stoga neke maloprodajne objekte, nažalost, privremeno moramo zatvoriti", navode iz Aroma marketa.

U četvrtak 7. maja Maxi, Tempo i Shop&Go radnje biće otvorene za kupce do 17 časova. Od petka 8.maja najveći deo prodavnica će imati regularno radno vreme koje je bilo na snazi pre proglašenja vanrednog stanja.

Maxi i Shop&Go prodavnice koje su uobičajeno otvorene za kupce 24 časa, na to radno vreme će se vratiti od ponedeljka 11. maja.

Prodavnice kompanije Lidl ponovo rade puno radno vreme.

"U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o ukidanju vanrednog stanja i prestanku zabrane kretanja, većina Lidl prodavnica u Srbiji od petka 8. maja vraća se na radno vreme od osam do deset uveče, dok će pojedine prodavnice u Beogradu i Subotici, otvarati vrata sat vremena ranije, od sedam časova. Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije", saopštili su iz Lidla.

Lidlove prodavnice, koje će raditi od sedam ujutru do deset uveče, u Beogradu su na adresama: Zemunska 4, Vojislava Ilića 143, Save Maškovića 4, Tošin bunar 41, Vojvođanska 117, a u Subotici na adresi Pala Papa 1.

IDEA marketi će još danas raditi skraćeno, to jest do pet sati posle podne, dok će informacije o promeni radnog vremena biti objavljene sutra.

Robna kuća IKEA Beograd ponovo je otvorena od srede 6.5.2020. Od 8.5.2020. radno vreme robne kuće je ponedeljak – nedelja od 11 do 19 časova.

Iz Lily drogerija su, po ukidanju vanrednog stanja, saopštili novo radno vreme prodavnica, koje možete videti OVDE.

U skladu sa odlukom Narodne skupštine Republike Srbije o ukidanju vanrednog stanja u zemlji, većina dm drogerija radiće puno radno vreme, počevši od 7. maja 2020. godine, saopšteno je.

Kako je navedeno u saopštenju, većina dm drogerija u Srbiji je otvorena za kupce po uobičajnom režimu rada. Sve detalje o aktuelnom radnom vremenu pojedinačnih drogerija kupci mogu da pronađu na zvaničnom sajtu kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: