Brnabićeva: Privrednici, poljoprivrednici od sada elektronski dobijaju dozvole za kretanje

Premijerka Ana Brnabić rekla je da veruje da ćemo danas imati sistem u kojem se privrednici i poljoprivrednici elektronski prijavljuju za dozvole za kretanje.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 08.04.2020.

12:01

Brnabićeva: Privrednici, poljoprivrednici od sada elektronski dobijaju dozvole za kretanje
Foto: Tanjug, Dragan Kujundzic

"Što se tiče privrednika, poljoprivrednika, i onih koji vode računa o nekom kojima su potrebne dozvole, taj proces će sada biti efikasniji. Mislim da ćemo već danas imati sistem u kojem se elektronski prijavljujete za dozvolu za kretanje i elektronski se odobrava dozvola za kretanje", rekla je ona.

Taj sistem će sada, kako je rekla, biti efikasniji, i manje će zavisiti od faktora koji su ga pravili neefikasnim.

Ona se zahvalila ombudsmanu koji je ukazivao na probleme sa kojima se suočavaju građani, ali i pomagao državnim organima da prevaziđu te probleme.

"Trudimo se kao tim da izađemo u susret građanima", rekla je Brnabićeva nakon potpisivanja ugovora o kineskoj donaciji za izgradnju dve laboratorije u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

15 h

Podeli: