Formiran međuresorni tim za pomoć privredi

Predsednik PKS Marko Čadež objavio je na svom nalogu na Tviteru da je formiran međuresorni tim donosilaca odluka za implementaciju mera pomoći privredi.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 03.04.2020.

16:44

Formiran međuresorni tim za pomoć privredi
Foto: Tanjug, Dragan Kujundzic

U radu tima će učestvovati predstavnici tima predsednika Aleksandra Vučića i kabineta premijerke Ane Brnabić.

U radu tog tela će takođe učestvovati predstavnici Ministarstva finansija i drugih resornih ministarstva, kao i Privredne komore Srbije koja predstavlja poslovnu zajednicu.

"Na nama je da pomognemo da se što pre donesu sva neophodna akta za implementaciju i da budemo vama na usluzi da ih što pre primenite", poručio je Čadež privrednicima i stavio im se i lično na raspolaganje za svu podršku u razrešavanju dilema koje imaju vezano za mere i otklanjanje problema sa kojima se na terenu svakodnevno suočavaju, saopšteno je iz PKS.

Predsednik PKS je zamolio privrednike da, kao i prethodnih dana tokom kojih je stiglo dosta dobrih pitanja i sugestija, nastave da šalju svoje upite, ali i predloge i viđenja, kako u direktnoj komunikaciji sa matičnim udruženjima pri PKS, tako i posredstvom Biznis info-servisa, društvenih mreža i drugih kanala komunikacije koje je Komora otvorila kako bi privredi obezbedila što bolji i blagovremeni pristup informacijama bitnim za poslovanje tokom vanrednog stanja usled koronavirusa.

Kontakt-podaci za pitanja, sugestije, predloge privrednika 24 sata, sedam dana u nedelji, jesu mejl covid19@pks.rs

PKS će i dalje iz sata u sat svoje članice obaveštavati posredstvom portala www.pks.rs

Istovremeno, Čadež je pozvao sve kompanije koje imaju onlajn servise i rešenja koja bi pomogla preduzećima iz različitih sektora - od poljoprivrede, preko industrije do usluga, kako bi nastavila rad ili lakše poslovala u ovim okolnostima, da se jave komori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: