Rudari EPS-a obezbeđuju stabilnost sistema: Grčić obišao radnike u noćnoj smeni

Beograd -- Angažovanje rudara Elektroprivrede Srbije u ovom trenutku obezbeđuje stabilnost elektroenergetskog sistema, rekao je Milorad Grčić, v. d. direktora JP EPS.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

On je posetio radnike u noćnoj smeni u EPS-ovom ogranku Rudarski basen Kolubara.

Grčić je na društvenim mrežama objavio da je protekle noći, između 2. i 3. aprila obišao kopove.

"Obilazak kopova, noćne smene na polju D. Podrška i zahvalnost rudarima na neprekidnom radu i očuvanju stabilnosti elektroenergetskog sistema", napisao je v. d. direktora EPS-a.

Grčić je ranije odao priznanje svim zaposlenima EPS-a, ljudima koji rade, koji su na najvažnijim mestima, koji direktno učestvuju u procesu proizvodnje uglja, električne energije i distribucije i koji više nego ozbiljno shvataju situaciju u kojoj je cela Srbija i poštuju mere.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

"Jedan od najznačajnijih segmenata infrastrukture je proizvodnja električne energije koja je neophodna i za rad domova zdravlja, bolnica, za sprovođenje onlajn nastave. Organizovani smo i ceo sistem EPS-a radi stabilno", rekao je Grčić.

Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije.

strana 1 od 159 idi na stranu