Poklonili 270 tona goriva: NIS podržao Er Srbiju u akciji dopremanja pomoći

Naftna industrija Srbije (NIS) poklonila je Er Srbiji 270 tona goriva.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2020.

12:32

Poklonili 270 tona goriva: NIS podržao Er Srbiju u akciji dopremanja pomoći
Foto: NIS

Gorivo je poklonjeno kako bi bila pružena pomoć nacionalnom avio-prevozniku čije letelice svakodnevno dopremaju medicinsku opremu i vraćaju srpske državljane u zemlju.

"Ovim poklonom kompanija i zaposleni NIS-a ujedno žele da izraze zahvalnost zaposlenima srpskog nacionalnog avio-prevoznika koji su se odmah stavili na raspolaganje državi i građanima Srbije i nesebično se angažovali na vitalnim zadacima za suzbijanje koronavirusa u našoj zemlji", navodi se u saopštenju NIS-a.

Kako se dodaje u saopštenju, zajedničkom akcijom, NIS i Er Srbija daju pun doprinos naporima Republike Srbije da se suzbije epidemija virusa Covid-19 i da se omogući da pomoć što pre bude stavljena na raspolaganje našim zdravstvenim radnicima i građanima "svoj doprinos u podršci zajednici aktivno pruža i Klub volontera NIS-a. Članovi Kluba realizovali su brojne akcije podrške građanima, pre svega starijima, koji su u uslovima epidemije najugroženija kategorija stanovništva", navode u NIS-u.

Članovi Kluba volontera NIS-a takođe su angažovani i na izradi zaštitnih maski.

"Uz svakodnevnu pomoć starijim sugrađanima, kojima naše kolege kupuju i nose namirnice, članovi Kluba volontera NIS-a takođe su angažovani i na izradi zaštitnih maski, dezinfikovanju javnih površina i drugim poslovima koji doprinose suzbijanju širenja virusa kovid-19", naveo je NIS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

20 h

Podeli: