Beograd – Zrenjanin – Novi Sad: Tri mosta, 12 petlji, železnički most

Kompanija Kina Šendog Internešenal Ekonomik end Tehnikal, ogranak Beograd, raspisala je tender za idejni projekat auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 20.03.2020.

12:13

Beograd – Zrenjanin – Novi Sad: Tri mosta, 12 petlji, železnički most
Foto: Depositphotos, diyan_nenov

Na putu je planirano da bude izgrađeno 12 petlji, tri mosta i jedan železnički most.

Rok za podnošenje prijava je 15. april 2020, prenosi eKapija.

Povezivanje Zrenjanina auto-putem sa Novim Sadom i Beogradom obezbediće brži i bezbedniji saobraćaj između ova tri grada, brže i bezbednije povezivanje celog severnog, istočnog i srednjeg Banata sa Beogradom i administrativnim centrom Vojvodine, precizirali su ranije detalje projekta u Ministarstvu saobraćaja.

"Trenutno, realizacija projekta je u fazi izrade projektnog zadatka, što podrazumeva i izbor optimalne varijante trase autoputa, naručito za pravac Beograd-Zrenjanin i definisanje projektnog zadatka za izradu plana područja posebne namene. Nakon toga će se krenuti u izradu projektno-tehničke dokumentacije", navodi ministarstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

12 h

Podeli: