Viz er obustavlja sve letove iz Srbije

Kompanija Viz er objavila je da, usled uvedenih ograničenja putovanja, obustavlja sve svoje letove iz Srbije - sa beogradskog niškog aerodroma, do 12. aprila.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 20.03.2020.

11:52

Viz er obustavlja sve letove iz Srbije
Foto: Epa, Toms Kalnins

Ograničenja putovanja predstavljaju meru sprečavanja širenja pandemije koronavirusa, navedeno je u saopštenju.

Putnici sa rezervacijama u ovom periodu će biti automatski obavešteni putem imejla ako su rezervaciju izvršili direktno na sajtu wizzair.com ili preko mobilne aoplikacije ove avio-kompanije.

"120 odsto orginalne cene karte će biti automatski prebačeno na WIZZ račun putnika i taj iznos će moći da se iskoristi u naredna 24 meseca za kupovinu Viz er'proizvoda i usluga", navedeno je u saopštenju.

Kako je istaknuto, putnici mogu da se odluče i za refundaciju u novcu, koja podrazumeva dužu proceduru, a o neophodnim koracima biće obavešteni za bankovni transfer ili transfer na bankovnu karticu u odvojenom imejlu.

U tom slučaju putnici imaju pravo samo na 100 odsto originalne cene karte.

Putnici koji su karte rezervisali preko putnih agencija, uključujući onlajn putne agencije, treba da se obrate kompaniji od koje su kupili karte.

Iako je trenutna situacija van kontrole Viz era, avio-kompanija se izvinjava zbog mogućih neprijatnosti izazvanih zabranom putovanja i naglašava da su bezbednost i dobrobit putnika i posade prioritet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

23 h

Podeli: