Er Srbija: Nema incidenata u vezi s koronavirusom, bez razloga za brigu

Beograd -- Povodom globalne pojave korona virusa, Er Srbija saopštila je danas da se saobraćaj nacionalne avio-kompanije odvija regularno, u skladu sa redom letenja.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos, todordinchev
Foto: Depositphotos, todordinchev

Do sada na letovima Er Srbije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa koronavirusom. "Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu", saopštila je Er Srbija.

Er Srbija navodi da je, kao i uvek, bezbednost putnika i članova posade na prvom mestu.

"Kada je reč o našim putnicima koji putuju u oblasti koje su posebno pogođene korona virusom, u ovom trenutku ne primećujemo veći broj otkazivanja putovanja. Kompanija će gledati da izađe u susret svim putnicima koji putuju u ta područja, ukoliko žele da zbog pojave korona virusa pomere svoje putovanje za neki drugi datum", saopštila je Er Srbija.

Navodi se da je Er Srbija u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", kao i sa Svetskom zdravstvenom organizacijom (SZO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).

strana 1 od 152 idi na stranu