U UKCV zaposleno još 155 sestara i tehničara kao i 32 doktora

Novi Sad -- Univerzitetski klinički centar Vojvodine na inicijativu Ministarstva zdravlja povećao je broj zaposlenih, a najavljuje nova zapošljavanja.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos/BrianAJackson
Foto: Depositphotos/BrianAJackson

Naime, primio je u stalni radni odnos 155 medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara, 23 najbolje diplomirana doktora medicine na neodređeno vreme i devet doktora medicine na određeno vreme.

U tom kliničkom centru kažu da su zadovoljni što im dolazi tako dobar kadar, kome se otvaraju vrata ne samo u stručnom usavršavanju, nego i u naučnom radu.

"U narednom periodu očekujemo i prijem nemedicinskih radnika. Trudimo se da zapošljavanjem najboljih diplomaca, lekara, medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara brinemo o kvalitetnom kadru UKCV i formiramo nove generacije zdravstvenih radnika koji će pružati najbolju i najkvalitetniju negu i lečenje u skladu sa savremenim dostignućima najbolje kliničke prakse", rekla je direktorka Kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić.

Navodi i da je najveća vrednost UKCV kvalitetan kadar, te će se i tokom ove godine truditi da u što kraćem roku povećaju prijem novih radnika.

strana 1 od 152 idi na stranu