Telekom: Emitovaćemo N1 dok traju pregovori ako nam daju besplatno

Telekom je spreman da besplatno emituje N1 televiziju, dok traju pregovori, ukoliko im to dozvoli Junajted medija, saopštili su danas predstavnici Telekoma.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 31.01.2020.

10:35

Telekom: Emitovaćemo N1 dok traju pregovori ako nam daju besplatno
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

Generalni direktor Telekoma Srbije Predrag Ćulibrk izjavio je danas da Junajted grupa emitovanje N1 Telekomu javno nudi po ceni od 40 evrocentri mesečno po korisniku, što je 22 puta više od, na primer, prosečne cene Pinkovih kanala.

"To je pokušaj reketiranja Telekoma Srbije od strane Junajted medije", rekao je Ćulibrk na pres-konferenciji i poručio: "Pošto svakodnevno ponavljate da postoji javni interes za N1, mi kažemo - emitovaćemo za korisnike Telekoma i Supernove, ako nam vlasnici daju dozvolu, N1 besplatno, sve dok traju pregovori".

Na taj način će, kaže, 800.000 korisnika imati mogućnoist da gleda N1, što je četiri puta veća mogućnost gledanja N1 u odnosu na period od pre 17. januara, kada je na zahtev Junajted grupe isključen N1.

Ćulibrk je poručio da iza poteza Telekoma nema nikakve politike i da kod svih poslovnih odlkuka nikada nisu bili politički motivisani.

Predstavnici Telekoma nisu danas odgovarali na pitanja novinara, rekavši da će sačekati odgovor Junajted medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: