Telekom Srbija ponovo uputio Junajted grupi poziv za nastavak pregovora

Beograd -- Telekom Srbija je danas u saopštenju obavestio javnost da je kompanija ponovo uputila poziv za nastavak pregovora menadžmentu Junajted grupe.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/REDPIXEL
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

"Obavestili smo Junajted grupu da je kompanija Telekom Srbija formirala tim za pregovore sa njima, kao i da očekujemo da nas u najkraćem roku obaveste o terminu kada bi razgovori mogli da budu nastavljeni", navedeno je u saopštenju.

Kako se ističe, Telekom Srbija je još jednom zamolio Junajted da do okončanja pregovora omogući kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, Radijus vektoru i Kopernikus tehnolodžiju, a koji su deo grupacije Telekoma Srbija, da nastave sa distribucijom kanala Junajted grupe u skladu sa ugovorom koji je bio na snazi do 31. decembra 2019. godine.

U Telekomu smatraju da je ovo najbolji način da se zaštiti javni interes i interes svih njegovih korisnika i da ovakav predlog predstavlja fer poslovnu ponudu prema Junajted grupi. Kako se dodaje u saopštenju, želja Telekoma Srbija je se postigne dogovor o novom ugovoru što pre i na obostrano zadovoljstvo.

Na kraju saopštenja izražena je nada da će do razgovora doći u najkraćem mogućem roku.

strana 1 od 171 idi na stranu