Na prodaju prostorije u zgradi Progresa i Centar u Krnjači

Beograd -- Kompanija Progres a.d. oglasila je prodaju osam pojedinačnih celina u okviru poslovne zgrade Progres-Palata u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos, SergPoznanskiy
Foto: Depositphotos, SergPoznanskiy

Na prodaju je ponuđen podzemni deo, Biznis klub koji ima površinu od oko 522 kvadrata po početnoj ceni od 1.573.709 evra, Galerija površine 752 kvadrata po ceni od oko 5,3 miliona evra kao i poslovne prostorije na prvom, trećem, četvrtom, petom, šestom i sedmom spratu čija je ukupna površina oko 4.120 kvadrata.

Kada se saberu početne cene svih poslovnih prostorija koje su stavljene pojedinačno na prodaju, ukupna početna cena je oko 14,2 miliona evra. Prodaja nekretnina se sprovodi u cilju sprovođenja UPPR-a i kako bi se namirili poverioci, navodi se u oglasu.

Danas je takođe Progres ponudio na prodaju Tehnički centar Progres-lokacija Krnjača na Pančevačkom putu koji se nalazi na parceli od 6,9 hektara. Na ovoj parceli nalazi se nekoliko poslovnih i pomoćnih zgrada i drugih objekata, a na prodaju je i suvlasnički udeo na zgradi benzinske stanice.

Početna cena za parcelu i objekte je oko 11,5 miliona evra, a za suvlasnički udeo na zgradi benzinske stanice početna cena je nešto više od 815 hiljada evra. Javno nadmetanje zakazano je za 2. mart ove godine u zgradi Progresa u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu u 12 časova.

strana 1 od 171 idi na stranu