Na prodaju prostorije u zgradi Progresa i Centar u Krnjači

Kompanija Progres a.d. oglasila je prodaju osam pojedinačnih celina u okviru poslovne zgrade Progres-Palata u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 29.01.2020.

11:25

Na prodaju prostorije u zgradi Progresa i Centar u Krnjači
Foto: Depositphotos, SergPoznanskiy

Na prodaju je ponuđen podzemni deo, Biznis klub koji ima površinu od oko 522 kvadrata po početnoj ceni od 1.573.709 evra, Galerija površine 752 kvadrata po ceni od oko 5,3 miliona evra kao i poslovne prostorije na prvom, trećem, četvrtom, petom, šestom i sedmom spratu čija je ukupna površina oko 4.120 kvadrata.

Kada se saberu početne cene svih poslovnih prostorija koje su stavljene pojedinačno na prodaju, ukupna početna cena je oko 14,2 miliona evra. Prodaja nekretnina se sprovodi u cilju sprovođenja UPPR-a i kako bi se namirili poverioci, navodi se u oglasu.

Danas je takođe Progres ponudio na prodaju Tehnički centar Progres-lokacija Krnjača na Pančevačkom putu koji se nalazi na parceli od 6,9 hektara. Na ovoj parceli nalazi se nekoliko poslovnih i pomoćnih zgrada i drugih objekata, a na prodaju je i suvlasnički udeo na zgradi benzinske stanice.

Početna cena za parcelu i objekte je oko 11,5 miliona evra, a za suvlasnički udeo na zgradi benzinske stanice početna cena je nešto više od 815 hiljada evra. Javno nadmetanje zakazano je za 2. mart ove godine u zgradi Progresa u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu u 12 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: