Otvara se novi pogon fabrike Knott Autoflex

Novi pogon fabrike Knott Autoflex Yug d.o.o. u Bečeju biće otvoren danas, a svečanosti će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 15.01.2020.

07:57

Otvara se novi pogon fabrike Knott Autoflex
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Za nas je najvažniji cilj otvaranje fabrika i novih radnih mesta, da se u Srbiji živi bolje, da ljudi rade i ostaju na svojim ognjištima", poručio je sinoć predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom svečanog otvaranja novog pogona fabrike u Bečeju.

"Zato svakodnevno bijemo bitku za investitore, koja je bitna za stvaranje budućnosti, veoma je značajno da imamo radnike koji su spremni da daju svoj doprinos, ali i infrastrukturu koja je dobra", poručio je predsednik Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Predsednik je na Instagramu objavio i fotografiju sa dijagramom, na kojem se navodi da će Knott zapošljavati 740 radnika, kao i da od svog osnivanja do danas predstavlja ukupnu investiciju od 25,5 miliona evra. Kompanija, između ostalog, proizvodi delove za autoprikolice.

Svečano otvaranje zakazano je za 12 sati, saopšteno je iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: