Jedan od najvećih operatera u Srbiji menja ime: Vip odlazi u istoriju

Operator mobilne telefonije "Vip mobil" će tokom 2020. godine promeniti ime brenda u A1.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 14.12.2019.

11:00

Jedan od najvećih operatera u Srbiji menja ime: Vip odlazi u istoriju
Foto: Depositphotos, LDProd

Pod A1 brendom, kompanija će nastaviti da ulaže u mreže nove generacije, kao i u tehnologije za novo digitalno doba, omogućavajući na taj način digitalnu transformaciju srpske ekonomije i društva u celini.

Korisnici nemaju razloga za brigu, jer će sve dogovorene usluge sa operaterom, nastaviti da koriste pod istim uslovima, bez potrebe za zamenom pretplatničkog broja, SIM kartica, ili bilo kakve opreme. Takođe, sve dogovorene obaveze prema korisnicima će nastaviti da funkcionišu kao i do sada.

"Vip mobil" je najmlađi mobilni operater u Srbiji, a u 2019. godini ostvario je udeo na tržištu od 25,2 odsto i zapošljava više od 1.400 stručnjaka sa ciljem da pruži najbolje korisničko iskustvo za više od 2,3 miliona korisnika. U 2018. godini kompanija je ostvarila prihode od 249 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: