Osnivač kompanije "Labor SRB" novi predsednik Konfindustrije

Patricio Dei Tos izabran je za novog predsednika Udruženja italijanskih privrednika u Srbiji Konfindustrija, jednoglasnom odlukom.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 13.12.2019.

10:20

Osnivač kompanije
Foto: epa, Giuseppe Lami

Mandat će mu biti od 2019. do 2022. godine, a na toj funkciji je nasledio Erika Košutu koji je Konfindustiju vodio od juna 2012. godine, odnosno od osnivanja ovog udruženja u Srbiji, saopšteno je iz ove poslovne asocijacije.

Patricio Dei Tos, osnivač i direktor italijanskih kompanija "Labor Legno" i "Itlas" za proizvodnju drvenih podova i podnih obloga, od 2015. godine uspešno posluje u Sremskoj Mitrovici, gde je pod imenom "Labor SRB" otvorio svoj prvi pogon, a u oktobru 2018. je otvorio i drugu fabriku.

Dei Tos je na skupštini imenovao svoje potpredsednike koji će u naredne tri godine zajedno sa njim činiti Predsedništvo Udruženja italijanskih privrednika Konfindustrija u Srbiji.

Novi potpredsednici Konfindustrije su Romano Rosi, suvlasnik i direktor kompanije za proizvodnju obuće "Progeti", Paolo Di Bela, direktor IT kompanije "Inžinjiring Softver Lab", i Anino De Venecija, generalni direktor kompanije "Aunde" iz Jagodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: